ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on telegram

Η Χοροεσπερίδα της Ελλάς Σύρου στο Splash – Οι Βραβεύσεις κι οι τυχεροί της βραδιάς! (φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου στο κέντρο διασκέδασης  ‘’Splash on the beach’’ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ένα διαφορετικό απόγευμα, γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις για την ομάδα της Σύρου που μας κάνει υπερήφανους στο ταξίδι της Γ΄ Εθνικής.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που στήριξε αυτή την προσπάθεια ενώ όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκος Σκευοφύλαξ, ο δημοτικός σύμβουλος και φυσικοθεραπευτής Κεράνης Ιωάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου υποστράτηγος κ. Λουκάς Θάνος, χορηγοί της ομάδας, προπονητές της αντρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών, αθλητές της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών μας καθώς και φίλοι της ομάδας.

Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι τιμητικές βραβεύσεις στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας καθώς και σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Συριανό ποδόσφαιρο και την Ελλάς Σύρου.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες η Onex shipyards, Blue star Ferries,  Green Shirt,  Ερμής Μεταφορική, Aroma Veloro και ο Ιάκωβος Μπαλτάς, Cyclades24.gr,  Island Packaging , BIOCLEAN,  Μετάλλαξη, WINDOOR Παλαμάρης,  Χωματουργικά Ροσσολάτος , τροφοεμπορική Σύρου του κ.Αλτουβά Αντώνιου, αλλού γι αλλού, Alutec και η Cava Doro του κ. Παπουτσά.

Εκτός των επιχειρήσεων η Ελλάς Σύρου, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στα όσα εχουν προσφέρει στο Συριανό ποδόσφαιρο και την ομάδα, βράβευσε  τους Νίκο Βουτσίνο , Μιχάλη Βασάλο, Δημήτρη Φιλιπποπολίτη, κ. Φώτη Πύργο, την ακαδημία της Βαλένθια Σύρου (Κανονιέρηδες) και τον υποστράτηγο της Ελληνικής αστυνομίας κ. Λουκά Θάνο.

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ομάδας Γιώργος Σολάρης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τους χορηγούς σίτισης της ομάδας,   
Ιθάκη του αη, Αρχονταρίκι της Μαρίτσας, Εστιατόριο Συλιβαννης , Πλώρα πρύμα, Πλαζα καφέ, Mammo wine bar, Οκιο café bar, Bros by corner, Solo granno , Λύσε Δέσε, Φαγητουλης , Καμαριας, Τα βλάχικα , Poem , Kings of pasta και Zoe minimeals.

Ακολούθησε η κλήρωση μιας Smart τηλεόρασης 50΄΄ (0972 ο τυχερός λαχνός και παρακαλούμε τον νικητή να απευθυνθεί στον κ. Ζιάβρα )

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε και μία ακόμα λαχειοφόρος αγορά στην οποία ευχαριστούμε τις εξής επιχειρήσεις: InsideSports, Σύμβολο, Αντωνακάκης, Πολίτης F1, 4all, Γυμναστήριο Μετάλλαξη, Τα Γιάννενα, MedCare, Φαρμακείο Μαρίτας Δάσκου, HondosCenter, τόπων Γεύσεις, AboutNails, Severo, ReverByΣυμβολο, Happen, Το φαρμακείο μου, Spazio, Spektrum Eyewear, Dustandcream,  CavaD’oro, Άρωμα Παράδοσης- Νίκος Σολάρης, Marangos Fashion Group,  Elegance, Φαρμακείο Λεονταρίτης, Art.SurgerybydrΔρακωτός, CleanDropκαι NovaΣύρου.

Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου αγοράς, δώρα κατά τα οποία δεν έχουν βρεθεί οι τυχεροί και είναι: το 235, 393, 1550, 305, 298, 293, 1587, 301, 1721, και 129

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν  τα χωματουργικά  ”ΖΑΝΑΡΟΣ”, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι Γιάννης Βρούτσης, Φίλλιπος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού.

Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ευχαριστεί την επιχείρηση και τον ιδιοκτήτη κ. Παράβαλο Ιωάννη, την ορχήστρα που μας διασκέδασε και φυσικά τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά και τίμησε την ομάδα με την παρουσία του.

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                 

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Χαιρετίζω τον ετήσιο χορό του ιστορικού αθλητικού συλλόγου Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου. Ανειλημμένες υποχρεώσεις εκ του χαρτοφυλακίου μου στο Υπουργείο Αθλητισμού δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι κοντά σας

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και χαρές για εσάς και τις οικογένειές σας και επιτυχίες για τον Σύλλογο. Από κάθε θέση ευθύνης που έχω αναλάβει στη πολιτική μου σταδιοδρομία οι Κυκλάδες και τα νησιά μας είναι προτεραιότητα μου.

Ως Υπουργός Αθλητισμού και Κυκλαδίτης, δεσμεύτηκα και έγινε πράξη, για πρώτη φορά, να λαμβάνεται υπόψη η νησιωτικότητα ως κριτήριο διάθεσης των οικονομικών πόρων στον Αθλητισμό. Τα σωματεία ανά την Επικράτεια που εδρεύουν σε νησιά θα λάβουν χρηματοδότηση προσαυξημένη κατά 50%,

Επιπλέον ως Υπουργείο Αθλητισμού προχωρήσαμε στην ενεργειακή αναβάθμιση 32 γηπέδων ποδοσφαίρου  σε όλη τη χώρα, στα οποία φιλοξενούνται σωματεία των κατά τόπους ΕΠΣ, ανάμεσα τους και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμούπολης.

Με κοινή προσπάθεια ενώνουμε  τις δυνάμεις μας στο αξιακό πλαίσιο του αθλητισμού αλλά και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Πρόκειται για μία μόνιμη έμμεση χρηματοδότηση σε ετήσια βάση, δίδοντας και ένα πολύ ισχυρό οικολογικό αποτύπωμα,

Είμαι σίγουρος πως ο  Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου θα είναι δυναμικός συνεργάτης στην μεγάλη εορτή αθλητισμού και πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο το διάστημα 6-12 Απριλίου 2024, την  Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας & Αξιών, τιμώντας τον Συριανό Δημήτριο Βικέλα και τον Πιέρ Ντε Κουπερτέν, που οραματίστηκαν και πέτυχαν την αναβίωση των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Θέλω να γνωρίζετε πως η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή για  εσάς που αγωνίζεστε για την ανάπτυξη του αθλητισμού και τη μετάδοση των αξιών του στις νέες γενιές.

Καλή Χρονιά!

Με υγεία και επιτυχίες !

Γιάννης Βρούτσης,

Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ

 

Αξιότιµοι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την πρόσκληση για τον ετήσιο χορό της ομάδας σας.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.

Εύχοµαι μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια της «ΕΛΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ». Το 2024 να χαρίζει σε εσάς και στις οικογένειες σας ευλογία, υγεία, αγάπη και πρόοδο και να συνεχίσετε τις εξαιρετικές εµφανίσεις σας και τις νίκες, χαρίζοντας θέαµα και όµορφες στιγµές στους φιλάθλους.

Είμαι στο πλευρό σας και συνεχίζω να εργάζομαι με γνώμονα την ευημερία και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Κυκλαδιτών!

Φιλικά,

 

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δηµοκρατίας

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΟΡΤΩΜΑ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,
Αγαπητοί αθλητές, στελέχη των προπονητικών τιμς και φίλαθλοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση στην εκδήλωση για την ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας, πλην όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις μου στερούν τη χαρά να βρίσκομαι κοντά σας.

Δεχθείτε τις ευχές μου για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες για όλα τα τμήματα της ομάδας, χωρίς τραυματισμούς και με την ευχή η ανδρική ομάδα να συνεχίσει την εκπληκτική της φετινή πορεία και πολύ σύντομα να κατακτήσει το στόχο της ανόδου στη Super League 2.

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Φόρτωμας,
Πρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς,
Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας

 

 

Αντιγράψτε και μοιραστείτε το Short URL: https://ellassyrou.gr/4k2i

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου:
Γιώργος Σολάρης
press@ellassyrou.gr

 • POWERED BY
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  (31)
  3 - 0

  Ελλάς Σύρου - Α.Ο Πυλίου Κω

  (30)
  3 - 1

  Ελλάς Σύρου - Παναιγιάλειος

  (29)
  0 - 2

  Ερµιονίδα - Ελλάς Σύρου

  (28)
  6 - 0

  Ελλάς Σύρου - Α.Ε. Μεσολογγίου

  (27)
  0 - 2

  Εράνη Φιλιατρών - Ελλάς Σύρου

  (26)
  4 - 1

  Ελλάς Σύρου - Κόρινθος

  (25)
  2 - 1

  Θύελλα Ραφήνας - Ελλάς Σύρου

  (24)
  0 - 1

  Ελλάς Σύρου - Παναργειακός

  (23)
  3 - 0

  Α.Ε Μυκόνου - Ελλάς Σύρου

  (22)
  0 - 2

  Βύζας Μεγάρων - Ελλάς Σύρου

  (21)
  2 - 0

  Ελλάς Σύρου - Μαρκό

  (20)
  2 - 1

  Ιάλυσος - Ελλάς Σύρου

  (19)
  1 - 1

  Ελλάς Σύρου - Κυανούς Αστήρ Βάρης

  (18)
  0 - 1

  ΑΕΡ Αφάντου - Ελλάς Σύρου

  (17)
  4 - 1

  Ελλάς Σύρου - Πανελευσινιακός

  (16)
  0 - 2

  Π.Α.Ο Βάρδας - Ελλάς Σύρου

  (15)
  1 - 1

  Ελλάς Σύρου - Α.Σ Ρόδος

  (14)
  1 - 2

  Α.Ο Πυλίου Κω - Ελλάς Σύρου

  (13)
  2 - 1

  Παναιγιάλειος - Ελλάς Σύρου

  (12)
  2 - 0

  Ελλάς Σύρου - Ερµιονίδα

  (11)
  0 - 4

  Α.Ε. Μεσολογγίου - Ελλάς Σύρου

  (10)
  4 - 0

  Ελλάς Σύρου - Εράνη Φιλιατρών

  (9)
  1 - 0

  Κόρινθος - Ελλάς Σύρου

  (8)
  1 - 1

  Ελλάς Σύρου - Θύελλα Ραφήνας

  (7)
  2 - 0

  Παναργειακός - Ελλάς Σύρου

  (6)
  2 - 1

  Ελλάς Σύρου - Α.Ε Μυκόνου

  (5)
  4 - 1

  Ελλάς Σύρου - Βύζας Μεγάρων

  (4)
  1 - 0

  Μαρκό - Ελλάς Σύρου

  (3)
  1 - 2

  Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος

  (2)
  2 - 0

  Κυανούς Αστήρ Βάρης - Ελλάς Σύρου

  (1)
  1 - 0

  Ελλάς Σύρου - ΑΕΡ Αφάντου

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  Πρόγραμμα

  Ημ/νίαΑγώναςΏρα / ΑποτέλεσμαΑγωνιστική
  2024-04-20 15:00:0020/04/2024 Α.Σ Ρόδος - Ελλάς Σύρου 15:00:0015:0032
  2024-04-24 15:00:0024/04/2024 Ελλάς Σύρου - Π.Α.Ο Βάρδας 15:00:0015:0033
  2024-04-28 15:00:0028/04/2024 Πανελευσινιακός - Ελλάς Σύρου 15:00:0015:0034

 • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ