ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χορηγικό Πρόγραμμα

Διευθυντής Marketing:
Αλέξανδρος Φιλιππούσης
marketing@ellassyrou.gr

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Χορηγικό Πρόγραμμα «Ένα νησί, μία ομάδα, στη Γ’ Εθνική

Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ θέλοντας να χτίσει τις βάσεις της Νέας Εποχής του συλλόγου τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και την εμπορική ανάπτυξη των τμημάτων του, σχεδίασε και τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει το χορηγικό του πρόγραμμα για την σεζόν 2023-2024.
Μετά τις άκρως επιτυχημένες πορείες σε επίπεδο Κυκλάδων και την άνοδο του συλλόγου σε Εθνική κατηγορία (Γ’ Εθνική), είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε στους Στρατηγικούς μας Συνεργάτες ένα συναρπαστικό, μοναδικό και αποτελεσματικό περιβάλλον προβολής και ανάπτυξης του επικοινωνιακού τους μηνύματος.
Το χορηγικό πρόγραμμα ανοίγει και θα είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο μέσα από το οποίο περιλαμβάνονται οι εμπορικές ευκαιρίες και συνέργειες που προσφέρει ο σύλλογός μας καθώς και τα επιχειρηματικά προνόμια, που απολαμβάνει ο εκάστοτε συνεργάτης/χορηγός.
Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το αναλυτικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας μας.
Ένα νησί, μία ομάδα, στη Γ’ Εθνική..!!!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το νεοσυσταθέν Τμήμα Marketing του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στο e-mail: marketing@ellassyrou.gr

Αντιγράψτε και μοιραστείτε το Short URL: https://ellassyrou.gr/36mt