ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εισιτήρια

Σε κάθε εντός  έδραςαγώνα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου και η τιμή τους είναι στα 10.00€ 

Κάρτες Διαρκείας 2023-2024

Κάθε κάρτα κοστίζει 80€ και έχει ισχύ για τους 17 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, Ενώ φέτος βρίσκονται στη διάθεση του κοινού και κάρτες διαρκείας VIP που κοστίζουν 130 ευρώ με περισσότερα προνόμια για τους φιλάθλους.

Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας της ομάδας μας είναι οι χορηγοί της, αλλά και οι πολίτες του νησιού που ενισχύουν κάθε χρόνο ποικιλοτρόπως. Ένας από τους τρόπους που μπορεί κάποιος να ενισχύσει τον σύλλογο, είναι και αυτός της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, στηρίζοντας την προσπάθεια μας στην Γ Εθνική, αποκτώντας την κάρτα που σας εξασφαλίσει δωρεάν είσοδο σε 17 αγώνες της Γ Εθνικής (Εκτός των αγώνων κυπέλλου)

Η συλλεκτική κάρτα που θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι Συριανοί έχει ως στόχο εκτός το ποδόσφαιρο και μια αξιοπρεπέστατη πορεία στη Γ εθνική να ενώσει σαν μία γροθιά και τους φιλάθλους του νησιού της Σύρου ακόμα πιο πολύ.

Η μεγάλη ΕΛΛΑΣ Σύρου είναι ο κόσμος της!!! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να οδηγήσουμε την μεγάλη μας ομάδα και πάλι εκεί που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περιμένουμε τον υπέροχο κόσμο να δείξει την έμπρακτη στήριξη του και κυρίως την αγάπη του αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας απο:

  • Φαρμακείο Λεονταρίτης
  • Severo Café Bar
  • Ψησταριά ‘’τα Γιάννενα’’
  • Cyclades24 στην Ηρώων Πολυτεχνείου 1
Αντιγράψτε και μοιραστείτε το Short URL: https://ellassyrou.gr/1jjj